Luister, kijk, lees, bestel en mail

//Luister, kijk, lees, bestel en mail

Luister, kijk, lees, bestel en mail

RTV Gouwestad

Radio Gouwestad heeft op zaterdagmiddag een sportprogramma. Hierin worden vooral voetbalwedstrijden verslagen. Maar één keer per jaar kunnen ook de andere sportclubs langskomen en even vertellen wie ze zijn, wat ze doen en hoe het gaat. Op zaterdag 14 januari werden Linda en JW geïnterviewd. Luister hier naar onze 6 minutes of fame:

Narrow casting

Op de TV in de kantine draait sinds begin januari een diapresentatie via een zogenaamd narrow casting systeem. Hiermee kunnen we het laatste nieuws delen, oproepen doen, informatie geven, etc. als aanvulling op onze website en social media. Dit systeem draait in januari op proef, om te proberen wat er allemaal mogelijk is. Wil jij nog iets publiceren, stuur dan even tekst (en plaatje) naar voorzitter@vollingo.nl.

Wedstrijdshirts bestellen

Als je nog een nieuw wedstrijdshirt nodig hebt, bestel dit dan snel via onze webshop. De deadline is 3 februari, dan worden alle bestellingen verzameld en worden de shirts allemaal tegelijk bedrukt. In de webshop kan je ook een bijbehorende broek kopen. Verder zijn er nog trainingsshirts en hoodies te koop met VollinGo-logo, of kniebeschermers.

Tweede contributieronde

Eind januari is de tweede termijn van de incasso van de contributie. Deze bedraagt ongeveer 40% van je contributie. Vorig najaar had je al 30% van je contributie betaald, plus de Nevobo bijdrage. Medio maart betaal je dan het restant van de contributie. Via de bedragen op de contributiepagina kan je bepalen wat dit voor jouw situatie betekent.

Vacatures

Onze club draait op vrijwilligers, en onze vrijwilligers maken mogelijk wat we doen. Als we geen vrijwilligers zouden hebben, kunnen we bepaalde dingen niet meer doen. Help jij daarom mee om onze club levendig en gezellig te houden? We zoeken in ieder geval nog met spoed mensen voor de volgende functies:

  • Vrijwillgerscoördinator(s): 1 of 2 mensen die goed kunnen inschatten wie in onze club wel eens gevraagd kan worden om mee te helpen met een bepaalde activiteit.
  • Partnercommissie: 1 of 2 mensen die contacten onderhouden met onze partners en sponsors en ook nieuwe partners weten te vinden voor extra geld in de club.
  • Barpersoneel: mensen die achter de bar en in de keuken willen meehelpen, met name op de gezellige drukke zaterdagen
  • Beachscheidsrechters, om te helpen bij de Gouda Beach Experience van 23 tot en met 26 juni (€ vergoeding mogelijk)

Ben jij die persoon, of ken jij die persoon die dit zou kunnen doen? Mail dit dan snel naar secretaris@vollingo.nl.

Whiskyproeverij

De afgelopen jaren hebben we twee maal een bierproeverij georganiseerd (Zie hier en hier). Dit seizoen willen we eigenlijk wel eens een whiskyproeverij organiseren, ergens in maart/april. Om de opkomst en inkoop goed te kunnen inschatten willen we graag van tevoren de belangstelling peilen. Zou jij komen? Laat dat dan even weten via whisky@vollingo.nl.

 

2023-03-15T23:14:24+01:00 18 januari 2023|