VollinGo meisjes A poulewinnaar NOJK

/, Wedstrijdverslagen/VollinGo meisjes A poulewinnaar NOJK

VollinGo meisjes A poulewinnaar NOJK

Zaterdag 7 januari NOJK meisjes A!

Vandaag staat het NOJK (Nationaal Open Jeugd Kampioenschap) op het programma in onze eigen hal De Zebra. We hebben afgesproken om 8.45 uur te verzamelen, wat voor sommige nog erg vroeg is😉. Iedereen is keurig op tijd, hoewel bij een aantal nog een paar slaperige oogjes te zien zijn. Het team bestaat uit Josée, Ilse, Jaelyn, Mirte, Tara, Jenna, Kaylee en Fenne. In onze privé kleedkamer (prima geregeld Laura) hebben we eerst nog een teambespreking, daarna gaan we ons klaar maken voor de warming up en voor de eerste wedstrijd die gepland staat om 9:45 u tegen VTC Woerden.
We starten de wedstrijd goed met veel servicedruk, waardoor we lekker ons eigen spel kunnen spelen en eigenlijk geen moment in gevaar komen en de set binnen halen met 25-10.
De tweede set is eigenlijk een kopie van de eerste set en winnen we met 25-13. De eerste wedstrijd is binnen met 2-0, nog 3 te gaan. De volgende wedstrijd is tegen Forza Hoogland om 12.00 uur.

De tweede wedstrijd tegen Forza spelen we goed met een goede service en mooie aanvallen. Belangrijk bij deze wedstrijd is om goed ons eigen spel te blijven spelen en alle ballen terug te verwachten zeker bij onze service, waarbij regelmatig ballen in 1 keer terug komen. We winnen de eerste set met 25-8. De 2e set hetzelfde verhaal en winnen we met 25-11. Dus 2 wedstrijden gespeeld en 2 gewonnen! De volgende staat gepland om 14.00 uur tegen LVV.

Tegen LVV is het weer belangrijk om ons eigen spel te blijven spelen en goed geconcentreerd te blijven. Gelukkig lukt dat en winnen we deze wedstrijd ook met 25-11 en 25-14. 3 wedstrijden gespeeld en 3 gewonnen. Nu opmaken voor de laatste wedstrijd tegen Kalinko die ook nog alles heeft gewonnen met 2-0.

Om 15.00 uur starten we tegen Kalinko. Deze wedstrijd zal bepalen wie poulewinnaar wordt. Met weer een goede service van onze kant weten we de pass bij Kalinko goed onder druk te zetten, zodat hun aanval er niet helemaal goed uitkomt en de keren dat ze wel aanvallen kunnen we goed verdedigen. Met goede aanvallen van onze kant weten we punt voor punt binnen te halen en winnen we deze set met 25-16.
De tweede set lijkt Kalinko het geloof een beetje te zijn verloren en wij blijven op dezelfde goede manier als in de eerste set doorspelen, waardoor we deze set ook winnen met 25-14.
YES 2-0 gewonnen en poulewinnaar.

Al met al een hele leuke en mooie volleybaldag in de Zebra met ook nog een mooi resultaat. Op de naar de halve finale op 25 februari!

Hierbij nog enkele toernooifoto’s, met VollinGo op het middelste veld.

2023-02-21T15:12:12+01:00 8 januari 2023|