En toen ging het licht uit in Katwijk…

//En toen ging het licht uit in Katwijk…

En toen ging het licht uit in Katwijk…

Zaterdag 18 februari om 15:40 uur verzamelt VollinGo dames 3 bij De Zebra om naar de badplaats Katwijk te rijden voor de wedstrijd tegen RVV, die gepland staat om 17:30 uur. Na bijna een uur in de auto te hebben gezeten en een betaalde parkeerplaats gevonden te hebben, komen we eindelijk aan in de hal. Bij aankomst blijkt al snel dat we niet om 17:30 uur zullen beginnen, want de wedstrijd ervoor loopt uit.

Uiteindelijk kunnen we om 17:30 uur beginnen met warmlopen en ons klaar maken voor de wedstrijd. We missen deze wedstrijd (vanwege blessures en weekendjes weg) Nadyne, Josée, Nienke, Lenna en Celine. Gelukkig zijn Tara, Marianne, Ilse en Jenna bereid geweest om als invallers mee te gaan naar deze wedstrijd.

We starten de wedstrijd uiteindelijk om ca. 18:00 uur. De eerste set beginnen we goed met veel servicedruk en goede aanvallen, waardoor we deze winnen met 25-20. De 2e set lukt het helaas niet om dit vast te houden en verliezen we met 25-19.  Aan het einde van de 3e set staan we een aantal punten voor, maar vergeten we het helaas af te maken, waardoor we ook deze verliezen met 26-24.

De 4e set spelen we weer een goed spel en mede door een erg goede serviceserie van Fenne halen we deze set binnen met 26-24. Dus 2-2 in sets en op naar de 5e set, de meeste bijzondere 5e set ooit (in ieder geval voor coach Arno😉).

Nadat de aanvoerders weer bij de scheidsrechter zijn geweest beginnen we met de 5e set. We beginnen helaas niet zo goed en komen op een achterstand. Uiteindelijk staan we 10-6 achter, maar  vanaf dat moment halen we punt voor punt binnen en komen uiteindelijk steeds dichterbij en zelfs op een voorsprong van 11-12. We gaan punt voor punt verder, het staat 14-15 voor ons en Ilse staat op het punt weer te gaan serveren, dus de winst is bijna binnen. HELAAS, want op dat moment valt de verlichting in de hal uit en alles is donker. Wat blijkt, de zaal is gehuurd tot 20:00 uur, waardoor de verlichting om 20:15 uur vanzelf uitgaat!!!!!!!

Na uiteindelijk 20 minuten gaat de verlichting weer aan en mogen we weer verder met de wedstrijd. (Nou ja, we hadden gehoopt nog 1 punt). Helaas serveerden we fout en werd het nog een zinderende eindstrijd, waarbij we verschillende matchpoints tegen hebben gehad en in totaal nog 21 punten hebben gespeeld. Uiteindelijk trekt dames 3 aan het langste eind, door een mooie serve, die via het net op de grond valt bij RVV, waardoor VollinGo de set wint met 24-26! Dus na uiteindelijk na ruim 2,5 uur een 3-2 winst!

 

2023-04-15T08:08:33+01:00 21 februari 2023|