VollinGo Partners

/VollinGo Partners
VollinGo Partners 2022-11-10T22:51:34+01:00

VollinGo wil vooruit!

In 2009 zijn met de Dames Talentenlijn de eerste stappen gezet om het volleybal in Gouda weer te laten bloeien en groeien. Onze kaas- en stroopwafelstad is van oudsher de thuishaven van veel topvolleybal en vooral ook van veel topvolleybaltalenten. Sommigen zullen zich nog de eredivisie-tijd in Gouda kunnen herinneren. En die willen we graag terugbrengen in Gouda!

Er is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in meer trainingsuren, betere (opleiding voor) trainers, gestructureerde doorgroei-programma’s, betere onderlinge samenwerking en goed materiaal. Het vrouwelijke vlaggenschip van VollinGo speelt inmiddels topdivisie, het tweede damesteam speelt 3e divisie. We willen de komende jaren deze positieve lijn ook gaan doorvoeren naar de herenlijn. Heren 1 speelt dit seizoen promotieklasse en onze jongensafdeling breidt zich gestaag uit, waarbij ook het nodige talent in opkomst is. En daar willen we de komende jaren verder aan gaan werken. Uitbreiding begint bij de jongste jeugd. Het zal, nog meer dan bij de dameslijn, een kwestie van lange adem zijn, maar we willen daar als vereniging hard voor gaan werken.

Hoewel er inmiddels een gezond klimaat heerst bij VollinGo blijft wel duidelijk dat deze bloei en groei niet ten koste mag gaan van het reguliere verenigingsleven. Om deze reden zullen de ambitieuze plannen om het niveau lokaal te verbreden en te verhogen extern ondersteund moeten worden. Als ondernemer zult u als geen ander weten dat er altijd geïnvesteerd dient te worden als groeien het uitgangspunt is. En wat is er mooier dan een maatschappelijk verantwoorde investering in Heren of Dames Talenten Teams, met als bonus een uitnodiging voor een gezellige zaterdagavond in Sporthal de Zebra? Het ligt in de verwachtingen om dit in de komende seizoenen een aantal keer bedrijfsgericht te gaan organiseren, waardoor u samen met andere geïnteresseerden en reeds vastgelegde partners onder het genot van een hapje en een drankje eens komt kijken naar de verrichtingen van onze ambitieuze teams.

Hieronder vindt u een compleet overzicht van de partners van VollinGo. Wilt u uw logo hier ook tussen zien staan en weten wat de mogelijkheden zijn? Kijkt u dan nog even hier of neem contact op met de partnercommissie.

Smash

Set-up

Pass

Service