Zaaldienst

/Zaaldienst
Zaaldienst 2022-01-24T20:01:46+01:00

NIEUW SEIZOEN 2021-2022

We gaan op 3 velden spelen met de tribune aan kantinezijde uitgeschoven. Reden daarvoor is dat we op die manier gewoon ons publiek kunnen ontvangen en op de tribune kunnen laten plaatsnemen. De 1e of 2e zaaldienst heeft als extra taak om de metalen hekken op de tribune te plaatsen. De beheerder zal de tribune uitschuiven.

Afspraken

Zorg met z’n allen dat de wedstrijden op tijd beginnen:

  • Voor zaaldienst ben je 30 minuten van tevoren aanwezig (lees instructie die bij laptop zit)
  • Voor een fluitbeurt ben je uiterlijk 20 minuten van tevoren aanwezig,
  • Voor een telbeurt ben je uiterlijk 10 minuten van tevoren aanwezig,
  • De eerste zaaldienst bestaat altijd uit min 2 personen (!). De zaaldienst hangt de reclameborden op (zie ophangschema online of in koffer) en zorgt dat wedstrijden op tijd beginnen  – teams zijn zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van hun veld!
  • De laatste teams die hun wedstrijd spelen zorgen gezamenlijk voor opruimen telbord, teltafel, opruimen tribunedeel aan eigen zijde én (aan kantinezijde) reclameborden. Laptop in wedstrijdkoffer en terugbrengen in hok tegenover beheerder.

We zijn verplicht om de zaal na gebruik schoon op te leveren, dwz:

  • Zorg voordat de wedstrijden beginnen, dat er bij elk veld een prullenbak staat, vraag deze aan de beheerder.
  • Vraag teams die klaar zijn of ze alle rommel van de banken mee willen nemen. Doe dit voordat de aanvoerder de stand controleert in het DWF (anders zijn ze al weg).
  • Vraag aan het VollinGo-team dat een veld afbreekt, of ze nog een keer willen controleren dat alle rommel is opgeruimd.

Extra info zaaldienst:
Start op de laptop de DWF pagina’s van de wedstrijden die gespeeld gaan worden en controleer of de beide teams hun teamsamenstelling al ingevuld hebben. Vul ook de officials in en zorg voor een telbriefje. Controleer als de wedstrijd begonnen is, dat alles is ingevuld en afgevinkt en klik op de button: Resultaat invoeren.

Scheidsrechter? Let op de invulling van het DWF: Controleer of je naam is ingevuld als scheidsrechter. En ga aan het eind van de wedstrijd mee om het formulier af te sluiten of draag dat over aan de aanvoerder van het thuisspelende team. Neem je eigen scheidsrechtersfluit mee!

Zaterdag 29 januari 2022

Zaaldienst

Taken