Shirts & Schoenen

/Shirts & Schoenen
Shirts & Schoenen 2023-12-13T20:31:59+01:00

De clubkleuren van VollinGo zijn blauw en rood. Speel je competitie, dan ben je verplicht een wedstrijdshirt aan te schaffen. Maar ook is het wenselijk dat iedereen een uniform wedstrijdshort/-broekje draagt, bij voorkeur donkerblauw, eventueel rood.

Wedstrijdshirts mini’s

Deze worden beschikbaar gesteld door VollinGo en partner Van Beek Elektro. Deze shirts blijven eigendom van de club. Heb je een mini-shirt nodig (of is het shirt te klein geworden), dan kun je contact opnemen met de coördinator mini’s. Voor het gebruik van de shirts zal 5 euro berekend worden via de contributie.

Ook de teams Dames 1, Dames 2 en Heren 1 krijgen een shirt in bruikleen van VollinGo. Zij betalen hiervoor, en voor de inspeelshirts die eigendom worden, jaarlijks een kledingbijdrage.

Wedstrijdshirt voor C-B-A-jeugd en senioren

Onze leverancier voor wedstrijdkleding is Xavisport. Zij laten de shirts van het merk Geff in oplages van minimaal 10 stuks drukken. We hebben 3 bestelmomenten per jaar vastgelegd, mits er voldoende bestellingen zijn.

 1. Voor 4 augustus 2023 bestellen, week 36-37 2023 centrale levering bij de club
 2. Voor 6 oktober 2023 bestellen, week 45-46 2023 centrale levering bij de club
 3. Voor 12 januari 2024 bestellen, week 8-9 2024 centrale levering bij de club

LET OP: shirts en herenbroeken worden op bestelling gemaakt! Ruilen of retourneren is niet mogelijk. Twijfel je over de maat? Ga dan even passen bij de coördinator wedstrijdkleding. VollinGo draagt geen verantwoordelijkheid voor verkeerde bestellingen.

De shirts en broeken kunnen via de speciale VollinGo-webshop worden besteld:

 1. Kies het artikel naar keuze.
 2. Kies de maat.
 3. Let op, indien je voor ‘long’ kiest krijg je een shirt waar geen zoom in zit en dat 15 cm langer is. Je moet hem dan zelf (laten) afzomen.
 4. Ga verder met bestellen.
 5. Vul je persoonsgegevens in van het VollinGo-lid voor wie de kleding bestemd is. Dit i.v.m. het uitdelen van de kleding.
 6. Kies bij verzendmethode voor Centrale levering VollinGo. Dan worden de verzendkosten verwijderd en wordt het pakket bij de coördinator wedstrijdkleding afgeleverd. Zij zal ze tijdens een training bezorgen.
 7. Kies voor iDEAL

De wedstrijdkledingcommissie houdt bij welke rugnummers nog beschikbaar zijn en wijst deze toe aan de nieuw bestelde shirts, om te voorkomen dat er dubbele nummers besteld worden. Je mag een voorkeur opgeven, maar of je dat nummer ook kunt krijgen is niet gegarandeerd.

In de webshop kun je ook foto’s, maattabel en 3D weergave van de kleding zien.  Als er nog vragen zijn of er zijn twijfels over de maat (maten zijn aangegegeven op de maattabel van de website) of je wilt even passen neem dan contact op met wedstrijdkleding@vollingo.nlDe volgende pasmaten zijn beschikbaar: XS t/m XXL.

Het damestenue en het herentenue zien er zo uit:

 

De prijzen voor de nieuwe tenues zijn als volgt:

 • Dames of heren wedstrijdshirt: € 32,95
 • Heren wedstrijdbroek: € 23,95
 • Dames broekje: € 19,95

Overige VollinGo-kleding

Nieuw in 2021 is dat we ook trainingsshirts (€ 11,95 – dames, heren en kids) en hoodies (€ 36,95 – dames, heren en kids) met het VollinGo-logo aanbieden. En je kunt ook direct je kniebeschermers (2 soorten) meebestellen. Deze staan ook in onze VollinGo-webshop.

Zorg voor goede volleybalschoenen!

Volleybal is een sport die vraagt om goed schoeisel. Zorg er dus voor dat je geschikte volleybalschoenen draagt. Vooral bij de jongere jeugd zien we regelmatig dat zij op sneakers of gympies volleyballen. Deze zijn echt niet geschikt voor volleybal. Het kan zorgen voor o.a. verzwikken en uitglijden met alle gevolgen van dien. De meest gedragen (en naar onze mening beste) merken volleybalschoenen zijn: Mizuno (normaal-breed en soepele schoen) en Asics (normaal-smal en iets stugger dan Mizuno). Daarnaast heeft Adidas nog een beperkt aanbod.

Onze partner VS Sport heeft een uitgebreid assortiment volleybalschoenen en kan je voeten opmeten voor persoonlijk advies voor de juiste maat. Leden van VollinGo kunnen rekenen op 10% korting op volleybalschoenen.

VollinGo shirt over(nemen)?

VollinGo heeft geen ‘marktplaats’ voor het verkopen/overnemen van VollinGo-shirts. Je zou hiervoor een bericht op Instagram kunnen plaatsen met een tag naar VollinGo. Vermeld dan de maat, het rugnummer en je vraagprijs. Communicatie graag via persoonlijk bericht laten lopen. Je kunt ook de coördinator wedstrijdkleding een mail sturen en laten weten dat je een shirt aanbiedt.

Sponsorteams

Leden van gesponsorde teams krijgen een shirt en/of trainingskleding in bruikleen van de vereniging. Deze kleding blijft eigendom van de vereniging, de speler is verantwoordelijk voor goed beheer en is aansprakelijk bij beschadiging of verlies. De speler dient de kleding weer in te leveren bij de coördinator wedstrijdkleding zodra hij/zij niet meer in een gesponsord team speelt.