We zijn er weer

We zijn er weer

Bekende en nieuwe gezichten, maar ook ontbrekende gezichten

Het nieuwe seizoen is inmiddels ruim een maand aan de gang en er zijn gelukkig weer veel bekende en ook enkele nieuwe gezichten op het veld en in de kantine te zien. De nieuwe trainers van Dames 1, 2 en 3 hebben hun draai gevonden en de eerste wedstrijden zijn alweer gespeeld.
De technische commissies hebben wel een lastige zomer achter de rug omdat het moeilijk was (het helaas onmogelijk bleek) om voor alle teams een passende trainer te vinden. We hebben echt meer trainers nodig! Helaas was het ook lastig om voldoende kandidaten te vinden om een scheidsrechtersopleiding te volgen, voor de licentiepunten die we aan de bond moeten leveren.

Laten we niet vergeten dat we een vereniging zijn en dat betekent dat we met z’n allen moeten samenwerken om voor onszelf het volleyballen mogelijk te maken. Bedenk eens wat jij voor onze club kan doen. We zoeken niet alleen trainers, maar ook mensen voor commissies of kortlopende projecten of activiteiten. Kijk maar eens op deze pagina. Als bestuur horen we graag wie mee wil helpen, en wij ondersteunen jou natuurlijk ook, voor maximaal resultaat. Laat je horen!

Vernieuwde kleedkamers

Tijdens de zomervakantie heeft Sport.Gouda hard gewerkt aan het vernieuwen van de kleedkamers, en de gangen voor en na de kleedkamers. Het resultaat mag er zijn, alles ziet er weer nieuw en fris uit. Wat nog ontbrak waren haakjes voor de handdoeken bij de douches, daar wordt nog aan gewerkt.

Nieuwe bestuursleden

Het bestuur is sinds kort aangevuld met twee nieuwe (kandidaat) bestuursleden. Vorig seizoen had Kirsti Huizinga aangekondigd dat ze met haar bestuursfunctie zou gaan stoppen aan het einde van dat seizoen. Inmiddels is haar rol als bestuurslid Technische Zaken overgenomen door Stefan Lipman, die inmiddels goed ingewerkt is.
Twee jaar geleden was Ester van Eerde-Caljouw al gestopt als bestuurslid voor Jeugdzaken. Ook voor haar hebben we nu een opvolger, namelijk Linda Amelink. Linda blijft ook in de jeugdcommissie en is zo de linking pin tussen bestuur en de voor de club zo belangrijke jeugdcommissie. Zowel Stefan als Linda worden in de komende ledenvergadering officieel voorgedragen als nieuwe bestuursleden.

Algemene Vergadering

Reserveer alvast woensdag 12 oktober in je agenda, want dan staat onze jaarlijkse ledenvergadering gepland, om 8 uur ’s avonds in onze kantine. De uitnodiging met agenda wordt twee weken van tevoren per email toegestuurd. Mocht je begin oktober niets ontvangen hebben, check dan even bij de secretaris of ledenadministratie of je emailadres nog klopt.
In de ledenvergadering geeft het bestuur tekst en uitleg over wat we in de club allemaal doen, worden de financiën besproken en de nieuwe contributie bepaald. Verder kan er gestemd worden op de bestuursleden die gekozen of herkozen willen worden.
Wil jij ook meer weten over de koers en de toekomst van onze club, en hierover meepraten? Dan zien we je graag op 12 oktober!

2022-09-20T21:28:21+01:00 20 september 2022|