Vrijwilligerstaken

/Vrijwilligerstaken
Vrijwilligerstaken 2020-09-06T21:23:31+01:00

In onderstaand overzicht van verenigingstaken kun je zien voor welke activiteiten we hulp nodig hebben. Tevens kan je zien wanneer deze activiteit is, hoe lang deze ongeveer duurt, wat je ervoor moet doen en hoe hoog de vergoeding is. Als je je voor een bepaalde taak wilt aanmelden, of als je er nog vragen over hebt, neem dan snel contact op met de vrijwilligerscoördinatoren via vrijwilligers@vollingo.nl

Eenmalige of kortdurende activiteiten en taken

Begeleider Koningsspelen
Hulp bij begeleiden van basisschoolkinderen bij beachvolleybalactiviteiten op 23 april 2021.
Lees meer

Assistent volleybalclinics op school
Hulp geven aan coördinator scholenclinics bij volleybalclinics op basisscholen (ochtend of middag) of bij naschoolse opvang.
Lees meer

Toernooi-assistent
Assisteren bij diverse toernooien zoals Scholentoernooi, Vriendjes & Vriendinnetjestoernooi, het Ouder-kindtoernooi, eind mei 2021.
Lees meer

Scheidsrechter Gouda Beach Experience
Wedstrijden fluiten bij de Gouda Beach Experience, in het (vermoedelijk) eerste weekend juli 2021.
Lees meer

Beach clinic-begeleider Gouda Beach Experience
Groepen kinderen begeleiden bij beachvolleybal, kort voor en na het (vermoedelijk) eerste weekend juli 2021.
Lees meer

Jeugdkamp begeleider
Als leiding 1 dag of het hele weekend meegaan op het jaarlijkse jeugdkamp, meestal eind mei/begin juni.
Lees meer

NOJK-toernooibegeleider
Opzetten en afbreken van velden en tribune bij Nederlands Open Jeugd Kampioenschap, het begeleiden van teams als gastheer/gastvrouw voor bezoekers. Hand- en spandiensten leveren voor scheidsrechters, tellers, tussenstanden bijwerken n.a.v. informatie van de toernooileiding, 9 januari 2021 en (indien halve finale in Zebra) zaterdag 20 februari 2021.
Lees meer

Openstaande vacatures

Courtmanager bij thuiswedstrijden van Dames 1
Als courtmanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen rondom de thuiswedstrijden van Dames 1 in de topdivisie. Daarnaast ben je de contactpersoon voor de officials.
Lees meer

Scheidsrechterscoördinator
Als scheidsrechterscoördinator werk je goed samen met de scheidsrechtersopleider, ben je contactpersoon voor de Nevobo op dit onderwerp en houd je je bezig met registratie, aanmelding en afstemming van regioscheidsrechters, verenigingsscheidsrechters.
Lees meer

Regioscheidsrechter
Als regioscheidsrechter help je VollinGo met het invullen van de scheidsrechters leveringsplicht die we hebben omdat onze teams in de promotieklasse en hoger spelen.
Lees meer

Lid Jeugdcommissie
De grootste commissie van VollinGo houdt zich bezig met jeugdzaken. We zoeken iemand die graag mee wil helpen, want het is een hele leuke gevarieerde rol.
Lees meer

Lid Beachcommissie
De Beachcommissie zoekt aanvulling voor het plannen en organiseren van het (zomer) beachseizoen op de Goudse beachvelden.
Lees meer