Vrijwilligerstaken

/Vrijwilligerstaken
Vrijwilligerstaken 2022-07-01T10:27:24+01:00

Als je bij VollinGo meehelpt met de ondersteuning van bepaalde volleybalevenementen, zoals volleybalclinics of -toernooien, dan kan je daarvoor een vergoeding krijgen van 15 euro. Zeker voor jeugdleden is dit een leuk extraatje ter motivatie om mee te helpen. En als je je inzet voor meer intensieve verenigingstaken, kan je zelfs een hogere vergoeding ontvangen. Dit gaat om de verenigingstaken die het voor ons mogelijk maken de vereniging draaiende te houden.
Deze vergoedingen worden betaald uit de vrijwilligerspot. Deze wordt gevuld door de vrijwilligersbijdrage van 10 euro per jaar die je als lid van VollinGo betaalt. Dit geldt voor alle seniorleden, A-jeugd, B-jeugd en C-jeugd. De Mini’s, volleybalspeeltuinleden en ereleden hoeven geen vrijwilligersbijdrage te betalen. Leden die zich voor VollinGo inzetten kunnen dus hun eigen vrijwilligersbijdrage terugverdienen. Ook ouders van jeugdleden komen voor de vergoeding in aanmerking en kunnen namens hun kind de bijdrage terugverdienen.

In onderstaand overzicht van verenigingstaken kun je zien voor welke activiteiten we hulp nodig hebben. Tevens kan je zien wanneer deze activiteit is, hoe lang deze ongeveer duurt en wat je ervoor moet doen. Als je je voor een bepaalde taak wilt aanmelden, of als je er nog vragen over hebt, neem dan snel contact op met de vrijwilligerscoördinatoren via vrijwilligers@vollingo.nl

Eenmalige of kortdurende activiteiten en taken

Begeleider Koningsspelen
Hulp bij begeleiden van basisschoolkinderen bij beachvolleybalactiviteiten (april).
Lees meer

Assistent volleybalclinics op school
Hulp geven aan coördinator scholenclinics bij volleybalclinics op basisscholen (ochtend of middag) of bij naschoolse opvang.
Lees meer

Toernooi-assistent
Assisteren bij diverse toernooien zoals Scholentoernooi, Vriendjes & Vriendinnetjestoernooi, het Ouder-kindtoernooi
Lees meer

Scheidsrechter Gouda Beach Experience
Wedstrijden fluiten bij de Gouda Beach Experience, in het (vermoedelijk) eerste weekend juli.
Lees meer

Beach clinic-begeleider Gouda Beach Experience
Groepen kinderen begeleiden bij beachvolleybal, kort voor en na het (vermoedelijk) eerste weekend juli.
Lees meer

Jeugdkamp begeleider
Als leiding 1 dag of het hele weekend meegaan op het jaarlijkse jeugdkamp, meestal eind mei/begin juni.
Lees meer

NOJK-toernooibegeleider
Opzetten en afbreken van velden en tribune bij Nederlands Open Jeugd Kampioenschap, het begeleiden van teams als gastheer/gastvrouw voor bezoekers. Hand- en spandiensten leveren voor scheidsrechters, tellers, tussenstanden bijwerken n.a.v. informatie van de toernooileiding.
Lees meer

Openstaande vacatures

Courtmanager bij thuiswedstrijden van Dames 1
Als courtmanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen rondom de thuiswedstrijden van Dames 1 in de topdivisie. Daarnaast ben je de contactpersoon voor de officials.
Lees meer

Scheidsrechterscoördinator
Als scheidsrechterscoördinator werk je goed samen met de scheidsrechtersopleider, ben je contactpersoon voor de Nevobo op dit onderwerp en houd je je bezig met registratie, aanmelding en afstemming van regioscheidsrechters, verenigingsscheidsrechters.
Lees meer

Regioscheidsrechter
Als regioscheidsrechter help je VollinGo met het invullen van de scheidsrechters leveringsplicht die we hebben omdat onze teams in de promotieklasse en hoger spelen.
Lees meer

Lid Jeugdcommissie
De grootste commissie van VollinGo houdt zich bezig met jeugdzaken. We zoeken iemand die graag mee wil helpen, want het is een hele leuke gevarieerde rol.
Lees meer

Lid Beachcommissie
De Beachcommissie zoekt aanvulling voor het plannen en organiseren van het (zomer) beachseizoen op de Goudse beachvelden.
Lees meer