Kom jij ook naar onze ledenvergadering?

//Kom jij ook naar onze ledenvergadering?

Kom jij ook naar onze ledenvergadering?

Op woensdag 12 oktober, om 20:00 uur, hebben we weer de jaarlijkse Ledenvergadering (ALV) en als bestuur hopen we dat we heel veel van onze leden daar zullen ontmoeten!
Alle leden van VollinGo zijn welkom, ook de jeugdleden of hun ouders. We hebben de uitnodiging met agenda en enkele stukken gemaild naar de bij ons bekende e-mailadressen. Laat alsjeblieft met een reply weten of je er wel, of helaas niet bij kunt zijn. Als je geen uitnodiging ontvangen hebt per mail, neem dan snel contact op met de secretaris om het juiste mailadres door te geven.

Tijdens een ledenvergadering vertellen we als bestuur wat we in het afgelopen jaar allemaal gedaan hebben in de club, en hoe we er financieel voor staan. En we leggen uit wat we komend seizoen willen gaan doen en hoe dat betaald wordt. Jullie als leden kunnen daarover vragen stellen, en we horen graag jullie feedback.

Wie aanwezig is mag meestemmen over een aantal zaken. De secretaris, penningmeester en voorzitter kunnen opnieuw gekozen worden voor twee jaar. En we hebben twee nieuwe kandidaat bestuursleden voor Technische Zaken en Jeugdzaken, die graag officieel gekozen willen worden. Tevens mag je meestemmen over de nieuwe contributie, en we willen een nieuw erelid voordragen.

We hebben een agendapunt waarin we met jullie willen praten over het verenigingsgevoel binnen de club. We hebben een lastige periode achter de rug en hebben allerlei dingen tijdelijk niet kunnen doen. We hopen weer op een nieuw begin en we willen wederom van alles in gang zetten met nieuwe beleving. Graag horen we jullie tips en mening, zodat we daarmee de juiste dingen op de handigste manier kunnen gaan oppakken. Daar hebben we allemaal voordeel van, toch?

Ben jij er ook bij? Ja toch?
We zien je graag op woensdag 12 oktober, ‘s avonds om 20:00 uur, in onze kantine in de Zebra. Na afloop, uiterlijk rond 10 uur of zoveel eerder als mogelijk, drinken we nog wat bij de bar 😉

Dit zijn de stukken die ook bij de uitnodiging zaten:

 

2022-10-14T12:12:17+01:00 28 september 2022|