VollinGo abonnee van De Trainersschool

//VollinGo abonnee van De Trainersschool

VollinGo abonnee van De Trainersschool

Bij VollinGo vinden we de kwaliteit van onze opleiding en van onze trainers heel belangrijk. Onze trainers zijn immers bepalend voor de kwaliteit van de trainingen, de ontwikkeling van spelers, maar ook voor het spelplezier. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om als één van de eerste clubs in zee te gaan met De Scherp Volleybal Trainersschool.

De Trainersschool is een heel nieuw en superflexibel concept voor trainersopleidingen. Vanaf komend volleybalseizoen wordt er iedere week minimaal één workshop georganiseerd. Dit zijn beginnersworkshops, VT2-workshops en speciale workshops (gegeven door een inspirerende (bonds-)trainer of coach). 32 workshops in totaal, verspreid over Regio West. Er is er altijd wel een ergens bij jou in de buurt.

VollinGo is m.i.v. 1 oktober abonnee van De Scherp Volleybal Trainersschool.

Wat betekent dat voor onze trainers? En voor eventueel andere geïnteresseerden in een trainerscursus?
Dat betekent dat al onze trainers onbeperkt en zonder eigen kosten aan één of meerdere van de gegeven workshops kunnen deelnemen. Zo kun je als beginnende VT2-trainer je licentie door het jaar heen, op avonden die jou goed uitkomen, bij elkaar sprokkelen. Of kun je als gevorderde VT2-trainer je kennis verdiepen en licentiepunten halen. Het enige dat je moet doen, is even van tevoren aanmelden voor de betreffende workshop(s).

VollinGo organiseert samen met De Scherp Volleybal Trainersschool vier VT2 workshops in sporthal de Zebra. De data hiervoor zijn:

  • woensdag 4 november (beginnende trainers)
  • woensdag 2 december (gevorderde trainers)
  • woensdag 27 januari (beginnende trainers)
  • woensdag 17 februari (gevorderde trainers)

Tijd: 19.30-22.30 uur

Maar je kunt je uiteraard ook voor andere workshops aanmelden die elders in onze regio worden gegeven. Kijk hiervoor op de kalender van De Scherp Volleybal Trainersschool.

Heb je interesse, stuur dan even een mail met daarin je naam en Nevobo-relatienummer naar technischezaken@vollingo.nl. Wij geven dan alle geïnteresseerde (potentiële) trainers aan De Scherp Volleybalschool door. Maar je mag je uiteraard ook direct bij De Trainersschool aanmelden. Daarbij is het belangrijk dat je vermeld dat je lid bent van VollinGo.

2020-10-20T09:39:27+00:00 4 oktober 2020|