Van de voorzitter

//Van de voorzitter

Van de voorzitter

Sinds zaterdag 13 november zijn de coronamaatregelen verder aangescherpt en deze hebben allerlei impact op onze club. Publiek is niet meer toegestaan, dus we kunnen ons sportplezier niet meer live delen met clubgenoten, vrienden en familie. De kantine moet om 20:00 uur dicht zijn, dus na je training nog een biertje halen met je team gaat doordeweeks niet meer lukken. Met z’n allen Dames 1 kijken in de Zebra en daarna nog de kantine in, is voorlopig ook niet meer mogelijk.

Dit zijn allemaal vervelende gevolgen van de maatregelen en heel teleurstellend voor het gezellige clubleven zoals we dat het liefste zouden willen zien. We beseffen en betreuren ook dat hierdoor sommige leden worden uitgesloten van het volleyballen zoals ze gewend waren. Laten we hopen dat onze offers niet voor niets zijn en dat er over drie weken verbeteringen te zien zijn waardoor versoepelingen weer mogelijk worden.

Het is een schrale troost, maar bedenk dat we een jaar geleden rond deze tijd al lang niet meer gewoon konden trainen (alleen in 4- en 2-tallen) of wedstrijden spelen. Hou vol!

Op de coronapagina zijn de belangrijkste regels bijgewerkt.

2021-11-22T19:10:29+01:00 16 november 2021|