Genoeg te doen!

//Genoeg te doen!
  • VT2-training

Genoeg te doen!

Clubevenementen gepland

Onlangs heeft de activiteitencommissie een aantal leuke evenementen gepland. De aankondiging voor het openingsfeest op 12 november kan niemand ontgaan zijn. En verder krijgen we dit jaar nog een bierpong en een oliebollenmixtoernooi. Voor volgend jaar zijn er avondjes gepland voor een whisky- of bierproeverij, een pubquiz en een eindfeest. Verder zoeken we nog een goed moment voor een glow-in-the-dark toernooi. Allemaal activiteiten waarin we als clubleden elkaar ook eens op een andere manier kunnen leren kennen. Kijk af en toe eens onderaan de homepage van de website, naar de activiteitenkalender.
Verder zijn we op 7 januari weer gastheer voor de eerste ronde van het NOJK, de open jeugdkampioenschappen. En er speelt dit jaar ook weer een meisjesteam van ons mee.

Nieuwe clubprofessional

Vorig jaar heeft VollinGo in samenwerking met de Nevobo een initiatief gestart met een clubprofessional. In ons geval werd deze rol ingevuld door Hans Ritmeester. Zijn doel was om zo veel mogelijk Goudse kinderen met volleybal in aanraking te laten komen, want als een deel daarvan enthousiast wordt, dan kan dat nieuwe leden opleveren. Helaas lukte het Hans door omstandigheden niet om hier voldoende tijd aan te besteden, en moesten we op zoek naar een nieuwe clubprofessional. Die hebben we inmiddels gevonden, haar naam is Lesley Remerink. Ze komt uit Twente maar woont nu in onze regio. Ze was lange tijd lid bij Apollo 8 en neemt heel veel ervaring mee. De kans is groot dat je haar binnenkort een keer zult ontmoeten.

VT2-trainersopleiding

Vorige week was de tweede sessie van de VT2-trainersopleiding die door Pim wordt gegeven. Een groep van een stuk of 12 VollinGo-trainers en nog enkele trainers van andere clubs krijgen aangeleerd hoe ze het beste een training kunnen voorbereiden, uitleggen en aansturen. Tijdens de sessies trainen ze elkaar, aan de hand van hun eigen huiswerkopdrachten. Als club vinden we het belangrijk dat we onze trainers de juiste kennis en bagage meegeven zodat ze met voldoende zelfvertrouwen hun rol als trainer het beste invulling kunnen geven.

Kopen voor VollinGo

In deze laatste maanden van het jaar zijn er weer allerlei momenten waarop we cadeautjes kopen voor elkaar. Black Friday (25 november), Cyber Monday (28 november), Sinterklaas, Kerst… Als je je cadeautjes online koopt, zou je dit dan willen doen via de website van Kopen voor VollinGo? Hier vind je tientallen bekende webshops, waar je normaliter ook zou kopen. Maar als je via deze pagina naar de webshop gaat, dan is een deel van het aankoopbedrag voor VollinGo zonder dat het jou extra geld kost. Spaar je mee voor onze club?

2022-12-19T19:31:03+01:00 10 november 2022|