Kom volleyballen!

//Kom volleyballen!

Kom volleyballen!

We hebben heel leuk en mooi nieuws. Vanaf zomer 2021 heeft VollinGo een professionele jeugdtrainer in dienst die als volleybalambassadeur onze mooie sport gaat promoten. Dit gaat hij doen door volleybalclinics en -trainingen op locatie en bij VollinGo te verzorgen. In het eerste jaar ligt zijn focus op de Goudse basisschooljeugd, daarna zal hij zijn horizon ook gaan verbreden naar volleybalclubs en scholen in omliggende gemeenten. De volleybalclinics en evenementen worden georganiseerd op scholen, in gymzalen in de wijk en bij VollinGo in de Zebra of op de beachvelden.

Even voorstellen

Onze volleybalambassadeur is Hans Ritmeester. Hij volleybalt al vele jaren, momenteel in VollinGo H4, op 1e klasse niveau. Daarnaast is hij een enthousiaste beachvolleyballer, zowel ’s zomers als ’s winters. Hans geeft al vele jaren training aan onze Mini’s, verzorgt volleybalclinics bij de vakantieprogramma’s van Sport.Gouda en organiseert de VollinGo jeugdkampen. Van beroep is Hans leerkracht basisonderwijs en wij zien in de combinatie leerkracht en enthousiast volleyballer de juiste match voor deze rol. Hans is bereikbaar via komvolleyballen@vollingo.nl

Er zijn verschillende manieren waarop onze volleybalambassadeur aan de slag gaat om zoveel mogelijk basisschoolkinderen met volleybal te laten kennismaken:

  • Clinics op school
  • Kennismakingslessen in de wijk
  • Naschoolse lessen bij VollinGo
  • Scholentoernooi
  • Diverse evenementen door het jaar heen

Uitgebreidere info vind je hier. Je kunt ook altijd contact opnemen met Hans zelf via komvolleyballen@vollingo.nl.

2021-06-13T11:47:42+01:00 6 mei 2021|