Over toernooien, pubquiz, kamp en whisky

//Over toernooien, pubquiz, kamp en whisky

Over toernooien, pubquiz, kamp en whisky

In de maand februari zijn er niet zoveel wedstrijden geweest door de voorjaarsvakantie. We zetten nu de eindsprint in tot de laatste wedstrijden op zaterdag 15 april. En dan is het zaalseizoen alweer bijna ten einde. Maar de beachcommissie komt snel met nieuws over het nieuwe beachseizoen, houd deze site en onze social media in de gaten…

Halve finales NOJK

Wie in februari wel flink aan de bak moesten qua wedstrijden, waren de meisjes van ons MA-team die meededen aan de halve finales van het NOJK, afgelopen 25 februari. Met 1 gewonnen, 1 verloren en 2 gelijkspelwedstrijden haalden ze net niet de kruisfinales om door te kunnen gaan naar de NOJK-finales. Het avontuur stopt hier, maar het was uiteindelijk wel een leuke toernooidag.

Pubquiz

Aanstaande zaterdag, 11 maart, is er weer voor het eerst sinds lange tijd een VollinGo pubquiz. Op onze Instagram waren onlangs al wat vragen te zien, als warming up voor onze hersentjes. Denk hierbij aan “in welk land is het set en spike concept ontstaan”, of “hoeveel procent van de mannen ziet niet dat zijn vrouw naar de kapper is geweest”…
Zaterdag, 21:00 uur na de thuiswedstrijd van Dames 1, in de kantine van de Zebra.

Jeugdkamp 2018

VollinGo volleybalkamp

Ons altijd enorm gezellige jeugdkamp, voor de Mini’s en de C-jeugd, is dit jaar van vrijdag 12 mei tot en met zaterdag 13 mei. De locatie is wederom de YMCA in Leusden.
De kampbrief met alle informatie, en hoe je je kunt opgeven, wordt binnenkort naar de betrokken ouders gestuurd. Mocht je de brief eind deze maand nog niet ontvangen hebben, mail dan snel even naar komvolleyballen@vollingo.nl. Opgeven kan nog gewoon tot 27 april.

VollinGo Open Beach volleybaltoernooi voor basisscholen

In samenwerking met Sport.Gouda en Brede School zijn we bezig om een open beachvolleybaltoernooi te organiseren voor Goudse basisscholen. Dit zal plaatsvinden op woensdag 24 mei, van 13:00 tot 16:00 uur, op onze beachvelden. Kinderen kunnen een team van 4 inschrijven, of ze kunnen zich individueel aanmelden en worden dan in een team toegevoegd. Aanmelden kan via mini@vollingo.nl (onder vermelding van naam, leeftijd, groep en school). Deze en verdere informatie wordt straks ook gedeeld via de scholen.

Whiskyproeverij uitgesteld?

De bedoeling was om dit seizoen ook nog ergens een whiskyproeverij te organiseren. Er zijn alleen niet zo veel geschikte zaterdagavonden meer om dit te doen, hooguit nog zaterdag 1 april, en anders schuift deze proeverij door naar volgend seizoen. Wil je er sowieso graag bij zijn, zou jij op 1 april er bij kunnen zijn? Mail dan je naam naar whisky@vollingo.nl, laat even weten of je er 1 april bij kan zijn, dan kunnen we de belangstelling peilen. We hebben we iets van 25 tot 30 personen nodig.

 

2023-04-15T08:08:50+01:00 8 maart 2023|