De grote kleedkamerverbouwing

//De grote kleedkamerverbouwing
  • Kleedkamer Zebra

De grote kleedkamerverbouwing

Kijk nog maar eens goed naar de foto, want over een paar weken zien de kleedkamers er heel anders uit. Alle zes de kleedkamers van de Zebra worden de komende weken verbouwd en opgeknapt. De meeste kleedkamers zijn nog in originele staat sinds de bouw van de Zebra in 1993 en zijn nu toe aan een opknapbeurt. De vloeren, vloerverwarming, de plafonds, de banken, de kledinghaakjes, de wc’s, de douches en de tegels worden allemaal vervangen, en alles wordt geschilderd. Mogelijk worden ook de gangen gelijk onder handen genomen.

Dit betekent wel enige overlast voor onze club in de resterende weken van dit seizoen. De aannemer gaat half april beginnen, en is dan klaar voor de bouwvakvakantie. Het voordeel is dat we dan in het nieuwe seizoen gelijk gebruik kunnen maken van de opgeknapte kleedkamers.

Wat merken wij hiervan?

We kunnen in ieder geval gewoon blijven volleyballen!

Vanaf maandag 11 april begint de aannemer met kleedkamers 3 tot en met 6, die kunnen dan niet meer worden gebruikt. Dan zullen alleen nog kleedkamers 1 en 2 beschikbaar zijn, de ene voor de dames, de andere voor de heren.
Na zaterdag 30 april (de laatste competitiedag) worden ook de kleedkamers 1 en 2 onder handen genomen.
Dit betekent dat we in de maand mei geen kleedkamers meer ter beschikking hebben. Het lijkt een beetje op de lockdown afgelopen jaar toen we wel mochten trainen, maar ook niet in de kleedkamers terecht konden. Net als toen is thuis omkleden dan de beste optie.

Wat kan nog wel?

Tot eind april kan het druk worden in de twee overgebleven kleedkamers. In mei hebben we alleen nog trainingen, en misschien nog een enkele inhaalwedstrijd. We kunnen dan eventueel wel voor bepaalde gelegenheden (zoals wedstrijden met een tegenstander) de spreekkamer achter de beheerder of de multifunctionele ruimte tegenover de kantine gebruiken als kleedkamer. Alleen zijn daar dus geen douches.
De wc’s op de tweede etage, ter hoogte van de kantine, blijven in gebruik. De gangen waar wordt verbouwd, worden afgesloten om stofoverlast te voorkomen. Er zal gewoon een beheerder aanwezig zijn en die kan aanwijzingen geven waar we wel en niet heen kunnen. Voor de kantine wijzigt niets.

We zullen even een paar weken moeten improviseren, maar we krijgen er volgend seizoen iets moois voor terug!

2022-05-22T11:58:46+01:00 3 april 2022|