Wie vang jij bij ons op?

//Wie vang jij bij ons op?

Wie vang jij bij ons op?

Niets gaat vanzelf, ook de organisatie van onze volleybalclub niet. Een deel van onze leden zet zich in om alles mogelijk te maken. Alleen, soms gaat zo iemand weg, of stopt om andere redenen met deze activiteiten, en dan moeten we weer een vacature invullen.

Hieronder zie je ons huidige lijstje van vacatures. Kijk hier eens naar en spring over je eigen schaduw heen, meld je aan om onze club te helpen! Ook jeugdleden of ouders van jeugdleden zijn welkom. We horen je graag!

Jeugdcommissieleden

Onze jeugdcommissie is misschien wel de grootste en belangrijkste commissie. De commissieleden houden zich bezig met alle leden vanaf 4 tot de 18 jaar en ze gaan onder andere over teamindelingen, jeugdcompetitie, contacten met ouders, leuke activiteiten zoals mini’s-toernooitjes of zomerkamp. De jeugdcommissie is nu eigenlijk al onderbezet en eind dit jaar vertrekt ook Richard nog eens uit deze commissie.
Daarom is de jeugdcommissie op zoek naar twee nieuwe leden. Over de taakverdeling en wie wat gaat doen, kan natuurlijk nog overlegd worden.
Wil je hier meer over weten? Neem dan snel contact op met Linda via jeugd@vollingo.nl, of spreek haar even aan als je haar ziet in de Zebra.

Wedstrijdkledingcoördinator

Onze wedstrijdshirts kan je zelf bestellen via onze webshop, maar op de achtergrond vinden er nog wat aanvullende acties plaats om die shirts uiteindelijk bij jou geleverd te krijgen. Sommige teams hebben speciale wensen met shirtlogo’s, liberoshirts, etc. Ook de aanschaf en verdeling van trainingsshirts moet gecoördineerd te worden.
In de afgelopen jaren heeft Lizette de meeste van deze taken op zich genomen en nu zoekt ze een opvolger.
Wil je hier meer over weten? Neem dan snel contact op met Lizette via wedstrijdkleding@vollingo.nl, of spreek haar even aan als je haar ziet in de Zebra.

Communicatie en PR

We zijn al enige tijd goed zichtbaar op Instagram met ons allerlaatste nieuws dankzij Marianne. En we hebben natuurlijk deze website om onze communicatie te verzorgen. Maar we willen nog meer communiceren, om zichtbaar te worden voor de buitenwereld zodat kinderen en volwassenen denken “hé, ik wil wel eens komen volleyballen bij VollinGo”.
Dat vergt meer proactieve communicatie richting bepaalde doelgroepen, ook vaak in combinatie met evenementen binnen onze club. Hiervoor zoeken we iemand met communicatie- / PR-vaardigheden in het bloed, die hiervoor een plan maakt en dit tot uitvoering laat komen.
Wil je hier meer over weten? Neem dan snel contact op met Jan Willem via voorzitter@vollingo.nl, of spreek hem even aan als je hem ziet in de Zebra.

Wedstrijdsecretaris

Al vele jaren is Ton onze wedstrijdsecretaris die nauwgezet de planning van de wedstrijden in de competitie aanmeldt en ophaalt bij de Nevobo en deelt met onze teams. Hij huurt hiervoor de velden via Sport.Gouda en hij werkt nauw samen met Joost die op basis van deze schema’s de zaaldiensten indeelt. Verder regelt Ton dat wedstrijden verplaatst kunnen worden.
Na al die jaren zoekt Ton iemand die hem hierbij wil helpen door bepaalde acties van hem over te nemen.
Wil je hier meer over weten? Neem dan snel contact op met Ton via wedstrijdzaken@vollingo.nl, of spreek hem even aan als je hem ziet in de Zebra.

TC Dames 1, 2 en 3

We hebben al een Dames-TC voor de damesteams 4 tot en met 6, dat is momenteel Martine. En nu zoeken we ook nog een persoon voor de Dames-TC voor dames 1 tot en met 3. Deze teams spelen op een hoger niveau dan de rest van de club en dat vergt wat extra organisatie, afstemming en technische volleybalkennis. Op dit moment vervult Stefan die rol ad interim, maar we zoeken hiervoor nu een vaste kracht.
Wil je hier meer over weten? Neem dan snel contact op met Stefan via technischezaken@vollingo.nl, of spreek hem even aan als je hem ziet in de Zebra.

Volleybalspeeltuin

Al enige jaren organiseren wij de volleybalspeeltuin (of sportspeeltuin) voor de allerjongste jeugd. Kinderen vanaf 4 tot en met 7 jaar komen 1 keer per week bij ons een uurtje lekker bewegen, met en zonder bal, en natuurlijk met een vleugje volleybal. Na de zomervakantie hebben we een opvolger nodig voor Olaf, die de afgelopen jaren met veel plezier de trainer was van de volleybalspeeltuin.
Lijkt het jou leuk om deze jongste leden van de club elke week een uurtje sport- en volleybalplezier te geven?
Wil je hier meer over weten? Neem dan snel contact op met Olaf via speeltuin@vollingo.nl, of spreek hem even aan als je hem ziet in de Zebra.

Jubileumcommissie

Op 25 mei 2024 is het 20 jaar geleden dat VollinGo werd opgericht na de fusie van Radius en Jodan Boys. We willen graag in 2024 op een aantal manieren dit jubileum vieren, met evenementen en acties. Hiervoor zoeken we een jubileumcommissie, die het liefste creatieve en ondernemende leden van nu en leden van toen bevat zodat er een leuke mix ontstaat van ideeën en acties.
Wil je hier meer over weten? Neem dan snel contact op met Laura via secretaris@vollingo.nl, of spreek haar even aan als je haar ziet in de Zebra.

 

2023-12-17T20:58:10+01:00 17 november 2023|