Open Trainingen en planning rest zaalseizoen

//Open Trainingen en planning rest zaalseizoen

Open Trainingen en planning rest zaalseizoen

Zoals gebruikelijk zal de TC voor alle senioren en A-teams een Open Training organiseren. De uitzondering hierop is de selectie van Dames 1.

De afgelopen weken heeft een inventarisatie plaatsgevonden bij alle teams/spelers, waarbij werd opgenomen wie interesse heeft om komend seizoen hoger of lager te gaan spelen, meer wil gaan trainen en of er voorkeuren/wensen bestaan rondom de indeling.

Waarom Open Trainingen?

Doel van de Open Trainingen is een helder en compleet beeld krijgen van wie er bij de club rondlopen. Het helpt de TC bij de complexe klus die er elk jaar weer ligt om de teamindelingen voor het nieuwe seizoen te maken. Het vullen van teams, het inpassen van nieuwe, talentvolle of ambitieuze spelers en het laten afzakken van spelers naar een lager team/niveau zorgt jaarlijks voor een geweldige puzzel. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met wensen van teams en individuen. Het is dus niet de bedoeling dat we zomaar alle teams door elkaar gaan husselen. Echter, er komen nieuwe leden bij en die moeten ook in een team geplaatst kunnen worden dat past bij hun niveau. Tevens vertrekken er ook leden.

Een andere belangrijke reden om deze trainingen te doen is saamhorigheid, om ook eens met meiden/dames of jongens/heren uit andere teams in het veld te staan. Leerzaam, sociaal verbredend en ook gewoon gezellig.

Op basis van de Open Training en van de geïnventariseerde kennis van de TC proberen we een goede teamsamenstelling te maken waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met het sociale aspect, vrienden, wensen en voorkeuren, maar dus ook met niveau. Echter, de ervaring leert dat 100% tevredenheid bij alle leden absoluut onmogelijk is. Er zijn altijd situaties die de TC dwingen om (minder gewenste) keuzes te maken.

Wanneer gaan de Open Trainingen plaatsvinden?

We organiseren de volgende trainingen en hebben daar graag iedereen bij.

  • Donderdag 12 mei 20.00-21.30 uur: open training HEREN + JONGENS A
  • Dinsdag 17 mei 19.00- 20.30 uur: open training DAMES + MEISJES A

Wij vragen jullie met klem om bij deze training in het belang van jezelf en de vereniging aanwezig te zijn. Indien overmacht het aanwezig zijn onmogelijk maakt, dan lezen wij graag de reden waarom je er niet bij kan zijn op technischezaken@vollingo.nl. Tevens verzoek van de TC om in wedstrijdshirt op de training te komen, zodat het makkelijker is om notities te maken bij spelers (aangezien de aanwezige trainers niet allemaal alle namen kennen).

Ben je geen lid van VollinGo maar wel geïnteresseerd om mee te komen doen? Dan ben je ook van harte welkom op deze Open Trainingen. Het volstaat om je even per mail aan te melden.

Planning trainingen rest zaalseizoen

Tot en met zaterdag 21 mei worden nog competitiewedstrijden gespeeld. Tot die datum wordt er sowieso nog in de zaal getraind, waarbij er rekening mee moet worden gehouden dat trainingsavonden een enkele keer anders dan normaal worden ingedeeld. Bijvoorbeeld als gevolg van de Open Trainingen of doordeweekse wedstrijden. De laatste week dat in de zaal getraind wordt is de week van 16 mei.

Gezien de naderende feestdagen, de meivakantie en open trainingen heeft de TC voor de komende weken tot aan het eind van het seizoen per week een schema gemaakt, zodat voor iedereen helemaal duidelijk is wanneer hij/zij traint. Kijk dus even goed op het trainingsschema.

Start beachseizoen

Vanaf maandag 23 mei zal gestart worden met het beachseizoen. Hierover volgt later meer informatie.

2022-05-22T11:59:07+01:00 17 april 2022|