NIEUW: VollinGo Startersgroep (v.a. 14 jaar)

/, Verenigingsnieuws/NIEUW: VollinGo Startersgroep (v.a. 14 jaar)

NIEUW: VollinGo Startersgroep (v.a. 14 jaar)

Heb jij nooit gevolleybald, maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Kom dan vanaf 2 september meedoen bij onze nieuwe STARTERSGROEP!

Volleybal is technisch best een lastige sport. Veel volleyballers zijn al op jonge leeftijd begonnen en zo meegegroeid. Dat maakt het voor volwassenen en oudere jeugd die willen beginnen met volleyballen vaak best lastig. Omdat we de afgelopen twee jaar gemerkt hebben dat we toch steeds vaker aanmeldingen en vragen krijgen van ‘oudere’ beginners, hebben we besloten om een startersgroep in het leven te roepen. Dit wordt een gemengde groep: dames, meiden, heren, jongens,  en alle leeftijden door elkaar.

In deze groep gaat het erom op individueel niveau de beginselen van het volleybal aan te leren. Het zal dus voor een groot deel techniektraining zijn, maar uiteraard is de ‘fun’ component ook belangrijk. Want volleyballen is zo leuk 🙂 Naast het trainen bij de startersgroep zullen we kijken of je zo snel mogelijk bij een van onze teams kunt aansluiten.

Wie: iedereen vanaf 14 jaar
Wanneer: elke woensdag van 20.00-21.30 uur (1e training 2 september)
Waar: sporthal de Zebra

Je mag bij VollinGo 3x vrijblijvend meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Wel willen we graag weten wie er komen en vindt de trainer het fijn om de groepsgrootte te weten, dus meld je wel even aan via technischezaken@vollingo.nl.

We zien je graag!

 

2020-09-13T09:23:50+01:00 16 juli 2020|