We gaan weer beginnen!

/, Verenigingsnieuws/We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen!

Aankomende week beginnen de zaaltrainingen weer! Eindelijk… Voor veel van jullie is het wel 8 of 9 maanden geleden dat je in de zaal was, misschien wel langer zelfs. Jullie zullen er vast heel veel zin in hebben om weer te beginnen. Voor wie lekker op het zand heeft getraind en gespeeld zullen de ‘volleybalspieren’ wel in prima conditie zijn. Maar heb je echt sinds november/december 2020 niet meer gevolleybald, wees dan zorgvuldig in je opbouw en loop niet te hard van stapel. Met name springen en explosieve oefeningen kun je beter in de eerste 2 trainingen nog even achterwege laten. Ook de trainers vragen we om hier in hun trainingsopbouw rekening mee te houden. Zo voorkomen we vervelende blessures. Een tip: download de app ‘volleyveilig‘ van de Nevobo. Hier kun je goede oefeningen en trainingsschema’s vinden die je kunnen helpen om weer volleybalfit te worden.

Het definitieve trainingsschema staat sinds vorige week online. Je zult daar nog wat vacatures zien staan voor trainers, vooral bij de jeugd. Deze zullen hopelijk snel ingevuld kunnen worden. Wil je daarbij helpen, meld je dan even bij de jeugdcommissie of de heren TC.

De kantine zal vanaf 1 september geopend zijn. Dus in de eerste trainingsweek is het helaas nog niet mogelijk om na je training een drankje te drinken in de kantine.

Heel veel volleybalplezier allemaal!

PS het corona-protocol is ge-update conform de voorschriften vanuit de overheid en NOC-NSF. Zorg even dat je dat gelezen hebt als je komt.

2021-08-21T08:19:57+01:00 18 augustus 2021|