VollinGo JC1 kampioen

/, Verenigingsnieuws/VollinGo JC1 kampioen

VollinGo JC1 kampioen

Het is feest in de volleybalwereld van Gouda, want JC1 van VollinGo heeft na 8 spannende wedstrijden het kampioenschap veroverd van deel 1 van seizoen 2023/2024! Met ongeëvenaarde passie en toewijding hebben deze jonge talenten zichzelf bewezen en laten zien dat ze tot grootse prestaties in staat zijn.

Met bloed, zweet en tranen hebben de jongens van JC1 elke wedstrijd gestreden, onvermoeibaar en vastberaden om hun doel te bereiken. Met sprankelende teamwork, verbluffende smashes en verdedigende acties om van te watertanden, hebben ze hun tegenstanders keer op keer verbaasd en overtroffen.

Maar dit is pas het begin, want na de feestdagen zullen deze jongens zich opmaken voor nieuwe uitdagingen. Op een groter veld met een hoger net zullen ze na de kerst met hernieuwde energie weer de strijd aangaan. De concurrentie kan zich maar beter schrap zetten, want dit kampioensteam is vastbesloten om ook deel 2 van het seizoen te domineren!

De supporters kunnen zich verheugen op nog meer opwindend volleybal en onvergetelijke momenten, terwijl JC1 blijft schitteren op het veld.

Tussen de 1e en 2e set van de wedstrijd van Dames 1 op het grote veld recht voor de tribune werden de heren gehuldigd met een medaille. En na afloop was er taart in de kantine. Hier zijn nog wat foto’s van blije gezichten!

2024-02-19T20:49:55+01:00 17 december 2023|