Vele handen maken licht werk

//Vele handen maken licht werk

Vele handen maken licht werk

Elk seizoen organiseren we een vrijwilligersbuffet, waarvoor we onze commissieleden en trainers uitnodigen. Als bestuur willen we hen bedanken voor hun inzet voor de club, voor het feit dat zij het mogelijk maken dat we kunnen trainen, wedstrijden spelen, tenues en ballen hebben, feestjes hebben, etc, etc. Deze vrijwilligers zijn ons dierbaar en daarom besteden we hier eens per jaar even aandacht aan.

Dit keer waren we te gast bij onze partner Rayer Healthcare, Fysio & Fitness aan de Ronsseweg, waar veel van onze leden al gaan fitnessen, maar waar je ook terecht zou kunnen voor fysiotherapie als je een blessure hebt.
Met ongeveer 35 personen hebben we gezellig wat gedronken en gegeten. In een gezonde omgeving als Rayer hadden we een bijpassende maaltijd, namelijk drie varianten van de zogenaamde “volley-bowl” van Hawaiian Poké Bowl uit Gouda.

Tijdens het vrijwilligersbuffet is ook de vrijwilliger van het jaar gehuldigd. Dit jaar is de term vrijwilliger-van-het-decennium beter van toepassing. Kirsti Huizinga heeft zich de afgelopen tien jaar bovengemiddeld ingezet voor onze club. Ze was penningmeester, algemeen bestuurslid, TC-bestuurslid, verzorgt (nog steeds) de communicatie, was betrokken bij de partnercommissie en kledingkeuze, en daarnaast liep ze elk gat dicht wat nog niet ingevuld was. Als club hebben we veel aan haar inzet en creativiteit te danken, vandaar deze huldiging.
Tevens hebben we Anja de Groot nog even in het zonnetje gezet. Zij was 40 jaar lid van VollinGo. Helaas inmiddels gestopt met actief volleyballen, maar nog steeds als supporter te zien in de Zebra.

Help mee met de Gouda Beach Experience

Vele handen maken licht werk slaat ook op een naderend evenement, namelijk de Gouda Beach Experience van 23 tot en met 26 juni. Dit grote beachvolleybal evenement op de Goudse Markt is dé manier om volleybal te promoten bij de Gouwenaren. Wij als VollinGo zijn daarom betrokken bij de organisatie en we hebben hulp nodig van jullie als leden om een paar beachtoernooien te begeleiden.
Wij zoeken leden die als ‘scheidsrechter’ mee willen werken. Weet dat dit volleybal is op recreatief niveau en dat je absoluut geen ervaren scheidsrechter hoeft te zijn om dit te kunnen. Gezellig is het altijd, moeilijk is het nooit, dus meld je snel even aan bij de Beachcommissie.

Geef je op voor VollinGo Open Beachtoernooi 2×2

Ook zal er dan op zaterdag 24 juni een VollinGo Open Beachvolleybaltoernooi 2×2 zijn. Geef je snel op en zorg dat je er bij bent!

Pubquiz en eindfeest

Het is al wat langer geleden, maar als je goed luistert hoor je nog de echo’s van de lachsalvo’s van de VollinGo Pubquiz in de kantine. Maudy en Deborah hebben daar als professionele quizmasters een avond lang voor entertainment gezorgd. Een pubquiz in 6 of 7 rondes met onderwerpen als volleybal, muziek of celebrities heeft tot in de kleine uurtjes weer een leuke clubavond gezorgd.

Het volgende feest zal ons eindfeest zijn op 15 april, in de kantine, met als thema: Neon & White, let’s glow crazy…

 

 

2023-04-15T08:09:55+01:00 26 maart 2023|