Startersgroep (vanaf 16 jaar)

//Startersgroep (vanaf 16 jaar)
Startersgroep (vanaf 16 jaar) 2022-08-21T17:45:30+01:00

Heb jij nooit gevolleybald, maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Kom dan meedoen bij onze Startersgroep!

Volleybal is technisch best een lastige sport. Veel volleyballers zijn al op jonge leeftijd begonnen en zo meegegroeid. Dat maakt het voor volwassenen en oudere jeugd die willen beginnen met volleyballen vaak best lastig. Omdat we de afgelopen paar jaar gemerkt hebben dat we toch steeds vaker aanmeldingen en vragen krijgen van ‘oudere’ beginners, zijn we met de Startersgroep begonnen. Dit is een gemengde groep: dames, meiden, heren, jongens, en alle leeftijden door elkaar.

In deze groep gaat het erom op individueel niveau de beginselen van het volleybal aan te leren. Maar ook wordt aandacht geschonken aan motorische vaardigheden, die zijn namelijk nodig als basis om te kunnen volleyballen. Het zal dus voor een groot deel techniektraining zijn, maar uiteraard is de ‘fun’ component ook belangrijk. Want volleyballen is zo leuk 🙂 Naast het trainen bij de startersgroep zullen we kijken of je zo snel mogelijk bij een van onze teams kunt aansluiten. De trainer houdt daarover nauw contact met de technische commissies.

Wie: iedereen vanaf 16 jaar
Wanneer: elke maandag van 21.00-22.30 uur
Waar: sporthal de Zebra

Je mag bij VollinGo 3x vrijblijvend meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Wel willen we graag weten wie er komen en vindt de trainer het fijn om de groepsgrootte te weten, dus meld je wel even aan via technischezaken@vollingo.nl.

We zien je graag!