TeamNL Beach Tour komt naar VollinGo!

//TeamNL Beach Tour komt naar VollinGo!

TeamNL Beach Tour komt naar VollinGo!

De TeamNL Beach Tour bezoekt ons op maandag 29 juni 2020, van 18:00-20:00 uur om onze jeugd een onvergetelijke avond te bezorgen! Christiaan Varenhorst, Joy Stubbe en Puk Stubbe verzorgen met de TeamNL Beach Tour dan een gave clinic speciaal voor alle mini’s en jeugdleden (8 t/m 18 jaar). Lijkt het jou leuk om deze topvolleyballers te ontmoeten en van hen training te krijgen? Meld je dan uiterlijk donderdag 25 juni aan via het inschrijfformulier! Je hoeft geen lid van VollinGo te zijn om mee te doen.

Het is niet belangrijk of/hoe goed je kunt (beach)volleyballen, de clinic wordt voor iedereen leuk!

Hoeveel groepen er gemaakt worden, hangt af van het aantal aanmeldingen. Er is mogelijkheid voor twee groepen, die dan zullen starten om 18:00 uur en 19:00 uur. De indeling van de groepen wordt bekend gemaakt op zaterdag 27 juni via mail.

De trainingen van de talentenmeiden A, B en C zullen vervallen op maandag 29 juni. De training van de senioren zal worden verplaatst naar maandag 20 juli.

Let op: de getroffen Corona-maatregelen zullen van kracht blijven (zie ook www.vollingo.nl/beach). Dit betekent (onder andere) dat ouders helaas niet mogen blijven kijken bij de beachvelden. Er zullen wel foto’s gemaakt worden, die op de website gepubliceerd zullen worden.

Wij hopen jullie in groten getale te verwelkomen!

Voor vragen mag je altijd mailen naar: beach@vollingo.nl

 

Foto: Pim Waslander

2020-07-16T19:41:42+00:00 21 juni 2020|