Restitutie contributie

/, Verenigingsnieuws/Restitutie contributie

Restitutie contributie

Na een bewogen jaar, met veel minder volleybal dan we hadden gehoopt, zit het zaalseizoen er nu op en worden de perspectieven steeds beter. Vol goede moed willen we vooruitkijken naar het nieuwe seizoen waar we weer onze mooie sport mogen beoefenen en we weer gezellig met z’n allen een drankje kunnen doen in onze(!) kantine.

We willen iedereen ontzettend bedanken voor zijn of haar inzet het afgelopen jaar en voor al het geduld dat door jullie is getoond in deze rare periode. We zouden graag het afgelopen jaar afsluiten en ons richten op een mooi nieuw seizoen 21/22.

Starten met een schone lei

Door de maatregelen hebben we met z’n allen veel minder gebruik kunnen maken van de sportfaciliteiten, met als resultaat dat we als vereniging ook veel minder kosten hebben gemaakt. We willen zorgen dat we het afgelopen jaar zo netjes mogelijk afsluiten zodat we samen een frisse start maken in het volgende seizoen.

Gedurende het seizoen was het helaas al snel duidelijk dat we het seizoen niet konden afmaken. Zodra de situatie voor ons helder was, hebben we daarna geen contributie meer afgeschreven. We hebben berekend welke kosten er het afgelopen jaar wél zijn gemaakt om te kijken of er ruimte is om contributie terug te geven aan de leden. Dit voelt voor ons als de eerlijkste afhandeling. Met veel plezier delen we jullie mede dat er ruimte is om een deel van de contributie van het afgelopen seizoen als restitutie uit te keren naar alle leden van VollinGo die het (volledige) seizoen 20/21 lid zijn geweest.

We zullen 50% van de betaalde contributie van het afgelopen seizoen crediteren, dan wel terugstorten. Met deze restitutie zorgen we ervoor dat het voor iedereen zo eerlijk mogelijk verloopt terwijl de vereniging nog wel de kosten van het afgelopen seizoen gedekt houdt. Voor alle vragen gerelateerd aan je contributie en de restitutie kan je contact opnemen via penningmeester@vollingo.nl

Doneer je restitutie aan onze (!) kantine

Na deze fijne afsluiter van dit jaar willen we ons graag richten op de toekomst. Komend seizoen zullen wij als vereniging de kantine volledig zelf uitbaten. We willen ons best doen om de kantine weer net zo gezellig, zo niet gezelliger, te maken als vroeger! Om de kantine op te starten moeten we in eerste instantie wat investeren om het allemaal van de grond te krijgen. Daarna gaan we hopelijk profiteren van de inkomsten van de kantine maar des te meer van de gezelligheid!

Nu weten we dat er leden zijn die zeggen: “Ik was het geld voor de contributie anders toch ook kwijt geweest. Ik hoef het niet terug.” Daarom willen we de mogelijkheid bieden aan leden om de bovengenoemde restitutie (of een deel hiervan) te doneren aan de nieuwe kantine voor een mooie inrichting. Dat zou bijzonder gewaardeerd worden en helpt VollinGo om ons eigen honk helemaal ‘van ons’ te gaan maken.

Indien je (een deel van) jouw restitutie wilt doneren aan de kantine stuur dan een mailtje naar penningmeester@vollingo.nl voor zaterdag 19 juni.

2021-06-13T11:25:16+01:00 13 juni 2021|