Recreanten

//Recreanten
Recreanten 2019-10-12T22:12:59+01:00

RecreantentoernooiNaast de gewone dames- en heren-seniorenteams heeft VollinGo ook enkele recreantenteams.  De leden van deze recreantenteams komen één keer per week samen om een avondje met elkaar te volleyballen. Twee van de VollinGo recreantenteams spelen daarnaast mee in een regionale recreantencompetitie, waarvoor ze een paar keer per maand een wedstrijd spelen op een doordeweekse avond. De recreanten hebben net als de reguliere seniorenteams een grote ambitie om hun wedstrijden te willen winnen, alleen doen ze dit op een recreatieve wijze. Sportiviteit is belangrijk, de wil om te winnen ook, net als de gezelligheid tijdens en na het volleyballen. De gewone spelregels worden gehanteerd, maar verwacht bij ons geen libero of sprongservice.

De recreanten van VollinGo zijn heren en dames tussen de 25 en de 70 jaar oud. De meesten volleyballen al vele jaren en zijn voorlopig nog niet uitgevolleybald.
Om mee te kunnen spelen met de recreanten moet je wel kunnen volleyballen. Geen van de teams heeft namelijk een trainer om je de basisbeginselen bij te kunnen brengen. Als je meedoet, wordt je gelijk opgesteld!

Ben je geïnteresseerd en zou je een keer willen kijken of mee willen trainen om het niveau in te kunnen schatten, neem dan contact op via recreanten@vollingo.nl.