Meisjes A en Jongens A naar volgende ronde

/, Wedstrijdverslagen/Meisjes A en Jongens A naar volgende ronde

Meisjes A en Jongens A naar volgende ronde

Op de eerste zaterdag van 2024 traden twee teams van de VollinGo jeugd aan tijdens de voorronde van De Volleybaldirect Open, ook bekend als de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Meisjes A speelde thuis in de Zebra, Jongens A speelde in Haarlem.

In de poule van het meidenteam was één van de vier teams niet komen opdagen. Het wedstrijdschema werd aangepast en daardoor speelden ze twee keer tegen elke tegenstander. Van de twee tegenstanders was er een best lastig en daarvan kon niet gewonnen worden, maar de andere tegenstander kostte weinig moeite. Eindresultaat was de tweede plek in de poule en daardoor een plek in de kruisfinale. De eerste set werd simpel gewonnen, de tweede set kostte wat meer moeite maar boven de 20 punten ging het snel beter en werd de overwinning binnengesleept. Op naar de halve finale!

De jongens in Haarlem hadden een lastige poule. De eerste wedstrijd werd gewonnen, maar daarna kwam er een gelijkspel en twee keer een verlies. Maar alles is relatief en ondanks de niet gewonnen wedstrijden waren er nog genoeg punten gehaald om in de kruisfinale uit te mogen komen. Die was tegen een bekende tegenstander, het Zovoc-team waartegen ze in december nog een spannende wedstrijd hadden gespeeld voor het behoud van de plek in de hoofdklasse. Die wedstrijd werd toen gewonnen en nu gewoon weer! Op naar de halve finale!

De halve finale vindt plaats op zaterdag 17 februari. We weten nog niet waar we moeten spelen, je hoort nog van ons, want alle support is welkom.

 

2024-01-10T21:35:45+01:00 8 januari 2024|