Beach

/Beach
Beach 2024-04-13T09:16:52+01:00

In de lente- en zomerperiode kun je bij VollinGo lekker beachvolleyballen. De drie velden in Sportpark de Uiterwaard geven elke liefhebber de kans om ook gedurende de maanden mei tot september hun favoriete sport te beoefenen.

Trainingen

VollinGo biedt trainingen aan voor enthousiastelingen binnen- en buiten de club. Iedereen is welkom!

Beachtrainingen worden aangeboden voor de volgende groepen:

Zie het schema voor kosten, data en tijden 

 1. De Zandspeeltuin is voor alle kinderen tussen de 4 en de 7 jaar. Hier maken ze spelenderwijs kennis met volleybal. De oefeningen zijn laagdrempelig en vooral heel leuk!
 2. De Mini’s is voor alle kinderen tussen de 8 en de 12 jaar. Ook hier is het vooral de bedoeling om op een leuke manier met een bal bezig te zijn. Deze groep is voor iedereen en er is genoeg ruimte voor plezier!
 3. De Jeugd heeft drie trainingsgroepen: twee meidengroepen (één groep voor 2e klasse en lager, één groep voor de 1e klasse en hoger) en een jongensgroep. Zo kan ieder fijn beachen op zijn eigen niveau!
 4. De gemengde seniorentraining is bedoeld om beginnende volleyballers op weg te helpen in de sport met een goede basis. Gegarandeerd gezellig met deze gevarieerde groep!

 Zien we jou daar? Schrijf je in voor de trainingen.

Nieuwsgierig, maar nog niet overtuigd? Kom een keer kijken of doe gewoon gelijk lekker mee! Ook vriendjes en vriendinnetjes kunnen altijd één of meerdere keren meedoen.

De Beachlocatie van VollinGo is:
Uiterwaardseweg 6
2807 CD Gouda

Toernooien spelen

Dit jaar heeft VollinGo toernooien op 4 mei en 24 augustus. Via onze instagram (@volleybalclub_vollingo) houden we je op de hoogte over het inschrijven!

Kijk ook vooral op www.goudabeachexperience.nl voor het beachevenement op de Markt in Gouda.

Daarnaast kun je je inschrijven voor beachvolleybaltoernooien door heel Nederland. De toernooikalender vind je op de Nevobo-site. En vergeet de nieuwe Beachvolleybal app niet te downloaden.

Veld reserveren voor vrij spelen

Vanaf 13 april staan de velden klaar om buiten de trainingen vrij te spelen. Reserveer een veld via onderstaande stappen. Iedereen uit Gouda en nabije omgeving is welkom!

Het proces voor reserveren:

 • Eén iemand van een viertal dat wil spelen (de hoofdboeker) reserveert een veld via het reserveringssysteem
 • De hoofdboeker vult in dit formulier vervolgens de namen in van alle spelers die aanwezig zullen zijn tijdens het gereserveerde blok
 • De hoofdboeker krijgt de code van het hek en de sleutelkluis 2 uur van tevoren via e-mail
 • Vóór, tijdens én na het volleyballen zorgen de spelers voor:
  o eigen ballen
  o velden aanharken aan het einde van de speeltijd
  o eigen afval meenemen of in een vuilnisbak gooien

Heb je vragen/opmerkingen? Stuur een mail naar beach@vollingo.nl.