Speeltuin (4-7 jaar)

//Speeltuin (4-7 jaar)
Speeltuin (4-7 jaar) 2019-03-27T17:07:37+00:00

Let op, er wordt nog WEL getraind op de volgende data:

6 april, 13 april, 4 mei, 11 mei, 18 mei. Vanaf 25 mei zal er weer op het zand getraind en gespeeld worden ūüėČ

 DSC_3960

Training: elke zaterdag van 9.00 – 10.00 uur in sporthal de Zebra (Goverwellesingel 10, Gouda)
Trainers: Ester van Eerde-Caljouw
Assistent-trainers: Koen Benne en Olivier vd Laan / Lenna Vos en Tara Dukic (om de week)

De volleybalspeeltuin is bedoeld om jonge kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met het volleybal. Dat doen we middels allerlei leuke oefeningen Рmet en zonder bal Рwaarbij het vooral gaat om plezier te hebben in bewegen en het verder ontwikkelen van de motoriek. Hierin staan de basisvormen van bewegen centraal en langzaamaan zullen de oefeningen meer en meer met volleybal te maken krijgen.

Wat doen we tijdens de training?

Denk aan: klimmen en klauteren, rennen, springen, hinkelen. En met een bal: gooien, vangen, ergens op mikken enz. Naast minivolleyballen kan bijvoorbeeld ook gebruik gemaakt worden van ballonnen, grote/lichte ballen en zelfs knuffels. Het gaat in eerste instantie nog niet om volleyballen maar vooral om de algemene lichamelijke ontwikkeling van je kind. Daarnaast is er nog het sociale aspect; zo leren ze om iets samen te doen en elkaar te helpen. Volleybal is tenslotte een teamsport.

Lijkt het je leuk? Kom dan een keer kijken of nog leuker, gelijk een keer meedoen! Je kind mag vrijblijvend drie proeftrainingen meedoen.
Het is wel fijn als we dat van tevoren even weten. Aanmelden kan via speeltuin@vollingo.nl.