Scheidsrechter bij Gouda Beach Experience

///Scheidsrechter bij Gouda Beach Experience
Scheidsrechter bij Gouda Beach Experience 2020-08-19T22:04:51+01:00

Omschrijving

‘s Zomers organiseren Sport.Gouda en Grand Canyon een heel weekend lang de Gouda Beach Experience. Op de Markt wordt een laag zand gestort en een aantal beachvelden aangelegd.

Op de vrijdagavond is het lerarentoernooi, op zaterdagavond het 2×2 beachtoernooi, op zondagmiddag het vriendentoernooi en op maandagavond het bedrijventoernooi. VollinGo wordt altijd gevraagd om scheidsrechters te leveren voor deze drie toernooien. Leuk om mee te doen want er hangt altijd een gezellige sfeer.

Datum/Periode
nog niet gepland voor 2021, maar over het algemeen:
de eerste vrijdag in juli / 19:00 – 22:00 uur / lerarentoernooi
de zaterdag daarna / 17:30 – 22:00 uur / 2×2 beachtoernooi
de zondag daarna / 14:00 – 17:30 uur / vriendentoernooi
de maandag daarna / 18:00 – 21:30 uur / bedrijventoernooi
(tijden kunnen iets afwijken)

Aantal benodigde mensen
Op vrijdagavond en maandagavond zijn gemiddeld 6 tot 8 personen nodig als scheidsrechter.
Op zaterdagavond en zondagmiddag zijn enkele mensen nodig als toernooibegeleider (we laten teams zoveel mogelijk voor elkaar fluiten).

Tijdsinvestering
Per event een paar uurtjes. Kwartiertje van tevoren verzamelen, laatste wedstrijd voor het donker klaar. Tussen de wedstrijden is 5 minuten wisseltijd. We proberen vaak een reservescheidsrechter te regelen zodat je af en toe een wedstrijd rust hebt.

Benodigde kennis en vaardigheden
Ondanks dat het beachvolleybal betreft, gelden niet de specifieke beachvolleybalregels. Er wordt ook niet op techniek of opstelling gelet. Je hoeft geen ervaren scheidsrechter te zijn om dit te kunnen fluiten. Tellen doe je met een knijperbord. Sport.Gouda regelt het hele competitiegebeuren.

Locatie
Markt, Gouda

Meer informatie/aanmelden
vrijwilligers@vollingo.nl, beach@vollingo.nl