NOJK-toernooibegeleider

///NOJK-toernooibegeleider
NOJK-toernooibegeleider 2020-08-19T22:01:38+01:00

Omschrijving
VollinGo is een- à tweemaal per jaar gastheer van het NOJK-toernooi (Nederlands Open Jeugd Kampioenschap), ook bekend als Volleybaldirect Open. Dit toernooi wordt meestal op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar en op een zaterdag in de voorjaarsvakantie gespeeld. Toernooibegeleiders helpen met het opbouwen van de velden en de tribunes, het ontvangen en begeleiden van teams als gastheer/gastvrouw, het begeleiden van scheidsrechters en tellers, het bijhouden van standen en het weer afbreken van de speelvelden. Er zijn altijd ervaren NOJK-begeleiders aanwezig om aan te geven wat er moet gebeuren.

Datum/Periode
Eerste zaterdag in januari (9 januari 2021), en een zaterdag in de voorjaarsvakantie (20 februari 2021). Van ongeveer 9:00 tot uiterlijk 18:00 uur. Een dagdeel meehelpen is ook mogelijk.

Aantal benodigde mensen
Ongeveer 2 tot 4 personen per dag, afhankelijk of ze een hele of een halve dag komen, als aanvulling op de toernooiorganisatie.

Tijdsinvestering
Een dag of dagdeel.

Benodigde kennis en vaardigheden
Geen specifieke kennis en ervaring nodig, dit kan ook door enthousiaste ouders van jeugdleden gedaan worden. Er wordt duidelijke instructie gegeven.

Locatie
Sporthal De Zebra

Meer informatie/Aanmelden
vrijwilligers@vollingo.nl, activiteiten@vollingo.nl