Lid Beachcommissie

///Lid Beachcommissie
Lid Beachcommissie 2018-06-13T13:48:35+01:00

Omschrijving
De beachcommissie kan nog steeds versterking gebruiken omdat beachvolleybal binnen VollinGo elk jaar populairder wordt.

De beachcommissie organiseert in het voorjaar de beachtrainingen en trainers. Leden van VollinGo en ook niet-leden kunnen zich opgeven en al deze personen moeten ingedeeld worden naar leeftijd en niveau. Bij elke groep moet ook een trainer gevonden worden. Tijdens de zomer is er de interne competitie die begeleid wordt. Verder organiseert de beachcommissie het beachtoernooi aan het eind van de zomer, plus het winterbeachtoernooi in december.

Daarnaast wordt in samenwerking met Sportpunt Gouda het beheer van de beachvelden georganiseerd. Tevens is de beachcommissie samen met Sportpunt Gouda betrokken bij de organisatie van de Gouda Beach Experience, in juni op de Markt in Gouda.
We zien ook steeds meer beachvolleybal bij scholen, zoals de clinics tijdens de Koningsspelen en mogelijk binnenkort ook via Brede School tijdens de gymlessen. Hiervoor zal contact gelegd moeten worden met diverse partijen en afstemming georganiseerd.

Datum/periode
De meeste voorbereidingen vinden plaats in maart, april en mei. Het beachseizoen duurt uiteindelijk tot eind augustus.

Aantal mensen benodigd
Minimaal 1 persoon (liever 2), bij de 3 die er al zijn.

Tijdsinvestering
Ongeveer 1,5 uur per week in de periode maart tot en met juli.

Benodigde kennis en vaardigheden
Dit is een rol die ook prima door enthousiaste ouders van jeugdleden opgepakt kan worden. Nodig is enthousiasme om dingen te organiseren, zoals het opstellen van het trainingsschema, het zoeken van trainers, het beheer van de velden regelen. Specifieke kennis van (beach)volleybal is zeker niet noodzakelijk.

Locatie
Vergaderingen vinden nog wel eens plaats in De Zebra, en verder zijn de beachactiviteiten op de drie beachvelden in Sportpark De Uiterwaard, naast het rugbyveld.

Meer informatie/Aanmelden
vrijwilligers@vollingo.nl, beach@vollingo.nl