Assistent volleybalclinics op school

///Assistent volleybalclinics op school
Assistent volleybalclinics op school 2020-08-19T21:55:17+01:00

Omschrijving
In samenwerking met Sportpunt Gouda en de Brede School geeft VollinGo jaarlijks volleybalclinics op Goudse basisscholen tijdens de gymlessen. We proberen de kinderen hiermee enthousiast te krijgen voor het volleyballen. Samen met een ervaren trainer van Sportpunt Gouda worden er volleybaloefeningen gedaan en korte partijtjes gespeeld.

Meestal is in diezelfde periode nog een vervolg in de vorm van volleybalclinics in de wijk. Kinderen die op school enthousiast werden, kunnen hier nog even verder volleyballen.

Datum/Periode
De onderschoolse volleybalclinics zijn meestal tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie of tussen de kerstvakantie en voorjaarsvakantie.
Het gaat om gymlessen op scholen, dus die zijn op doordeweekse dagen en ‘s ochtends of ‘s middags.
Voor dit seizoen zijn de exacte datums voor deze lessen nog niet bekend, daarover zal nog worden gecommuniceerd.

Aantal benodigde mensen
Per clinic zijn 1 of 2 assistenten nodig. Maar in de loop van de maanden kunnen we meerdere clinics hebben waarvoor invulling gezocht moet worden. Dit betekent dat er vaak meerdere opties zijn waaruit je kan kiezen.

Tijdsinvestering
Een clinic duurt ongeveer 1 uur, dat kan per school nog iets verschillen.

Benodigde kennis en vaardigheden
Dit is een taak die prima ook door enthousiaste ouders van jeugdleden opgepakt kan worden.
De trainer van Sportpunt Gouda heeft de leiding in de clinic. Hij/zij zal van tevoren de opbouw van de les bespreken en aangeven wat de assistenten moeten doen. Een beetje volleybalervaring is wel wenselijk.

Locatie
Goudse basisscholen.

Meer informatie/Aanmelden
vrijwilligers@vollingo.nl