Foto’s: Meiden A1 net geen vijfsetter tegen Limes

/, Wedstrijdverslagen/Foto’s: Meiden A1 net geen vijfsetter tegen Limes

Zaterdag 13 oktober mochten onze meiden A1 aantreden in de Paperclip in Utrecht, het thuishonk van Limes. De 1e set keken de meiden vlot tegen een achterstand aan, die halverwege nog wel werd weggewerkt, maar richting het einde van de set toch door Limes weer bijeengesprokkeld werd. Deze eindigde in 18-25. De tweede set verliep beter voor onze meiden. De hele set behielden zij een voorsprong die voldoende was om de set met 25-21 naar zich toe te trekken. In de derde set lukte het even helemaal niet. Enkele lastige services van de tegenstander zorgde voor veel pasproblemen bij VollinGo waardoor er niet veel spel uit kwam. (11-25)

De vierde set werd echter een hele wedstrijd op zich. Het ging steeds gelijk op, beide teams lieten mooi spel en enkele lange rally’s zien. De laatste 10 punten liep de spanning flink op, helaas nog versterkt door wat onsportief gedrag van een toeschouwer. VollinGo trok deze set net aan het kortste eind, 30-32 was de setstand. Een pittige wedstrijd tegen een leuk team. Volgende keer zullen de meiden extra gebrand zijn om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen.

Tijdens de wedstrijd zijn foto’s gemaakt, zie hieronder.

2018-10-22T14:17:01+01:00 14 oktober 2018|