Autorijschool Arvias

/Autorijschool Arvias
Autorijschool Arvias 2018-06-01T16:15:31+01:00

sandra-arvias

Mijn naam is Sandra Spit en sinds 2013 ben ik met mijn autorijschool Arvias partner van VollinGo. Een jaar daarvoor ben ik, na meer dan 15 jaar ervaring als rij-instructrice, mijn rijschool begonnen. Ik heb het lesgeven altijd met veel plezier gedaan. En dit te doen in mijn eigen rijschool geeft mij nog meer voldoening. Voor jou betekent dat dat je kunt rekenen op een gemotiveerde en ervaren instructrice.

_MG_9861-3Net als jij vind ik volleybal heel leuk. Ik heb zelf 18 jaar gevolleybald. Dat maakt het voor mij extra leuk partner te zijn van VollinGo. Bij VollinGo ben ik getroffen door de ambitie van de vereniging. Het is mooi te zien dat mensen gedreven worden door een passie. Ook daarin voel ik een verwantschap: mijn passie is om mijn rijschool tot een succes te maken. En net als bij volleybal de weg naar succes komt door goed volleybal te spelen, zo is voor mij de belangrijkste succesfactor goed les te geven. Dat is mijn ambitie: niet de grootste maar wel de beste te zijn.

Ik ben er van overtuigd dat je beter presteert in een prettige omgeving. Net zo als je in een team het beste speelt als de sfeer goed is. Daarom vind ik het belangrijk dat mijn lessen op een prettige manier gegeven worden. Positieve en persoonlijke begeleiding staan bij mij centraal. Dus wil jij op een gezellige, snelle en vakkundige manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Wil je meer info, bezoek dan mijn website.

Logo-arvias