VollinGo Partners

/VollinGo Partners
VollinGo Partners 2023-11-18T00:22:22+01:00

VollinGo wil vooruit!

Onze ambities

Als VollinGo hebben we ambities met onze hoogst spelende dames- en herenteams. We zijn er trots op dat ons eerste damesteam in de afgelopen tien jaar is opgeklommen tot de topdivisie, en het tweede damesteam tot de derde divisie.
Dit hebben we kunnen bereiken via ons eigen gestructureerde opleidings- en doorgroeiprogramma voor jeugdleden en senioren, goede interne samenwerking en goed materiaal.
Ons eerste herenteam is nog niet zo ver gekomen, maar ook voor hen zien we weer potentie om snel te promoveren naar divisie-niveau.

Onze kosten

Wij willen ook in de toekomst onze getalenteerde spelers (jeugd en senioren) en teams de kans blijven geven om te groeien, te verbeteren en te promoveren. Hiervoor moeten we investeren in goede, professionele trainers, extra trainingsuren, meer zaalhuur, meer materiaal.
Dit kan helaas niet allemaal gefinancierd worden uit de reguliere contributies zonder onze andere teams tekort te doen. Onze ambities hebben daarom aanvullende, externe financiering nodig.

Win-win situatie

Daarom zoeken wij ondernemers die ons hierbij willen helpen. Ondernemers weten dat investeringen nodig zijn als groei het uitgangspunt is.
Wij zoeken de samenwerking met bedrijven in Gouda en omgeving die iets willen doen voor ons als Goudse sportclub, onze jeugdopleiding, onze topsportambitie. We zoeken bedrijven die dit zien als een mooie vorm van maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen.
Als wederdienst zijn wij als club een mooi podium waar we bekendheid voor deze ondernemers kunnen genereren bij onze leden, hun familie, supporters, tegenstanders en alle andere bezoekers.

Onze partners

Hieronder vindt u een compleet overzicht van de partners van VollinGo. Wilt u uw logo hier ook tussen zien staan en weten wat de mogelijkheden zijn? Kijkt u dan nog even hier of neem contact op met de partnercommissie.

Smash

Set-up

Pass

Service