Speeltuin (4-7 jaar)

//Speeltuin (4-7 jaar)
Speeltuin (4-7 jaar) 2022-08-21T17:55:39+01:00

 

Training: elke zaterdag van 9.00 – 10.00 uur in sporthal de Zebra (Goverwellesingel 10, Gouda)
Trainer: Olaf Welting
Assistent-trainers: Sophie Mulder, Bregje Verweij

DSC_3960De volleybalspeeltuin is bedoeld om jonge kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met het volleybal. Dat doen we middels allerlei leuke oefeningen – met en zonder bal – waarbij het vooral gaat om plezier te hebben in bewegen en het verder ontwikkelen van de motoriek. Hierin staan de basisvormen van bewegen centraal en langzaamaan zullen de oefeningen meer en meer met volleybal te maken krijgen.

Wat doen we tijdens de training?

Denk aan: klimmen en klauteren, rennen, springen, hinkelen. En met een bal: gooien, vangen, ergens op mikken enz. Naast minivolleyballen kan bijvoorbeeld ook gebruik gemaakt worden van ballonnen, grote/lichte ballen en zelfs knuffels. Het gaat in eerste instantie nog niet om volleyballen maar vooral om de algemene lichamelijke ontwikkeling van je kind. Daarnaast is er nog het sociale aspect; zo leren ze om iets samen te doen en elkaar te helpen. Volleybal is tenslotte een teamsport.

Lijkt het je leuk? Kom dan een keer kijken of nog leuker, gelijk een keer meedoen! Je kind mag vrijblijvend drie proeftrainingen meedoen.
Het is wel fijn als we dat van tevoren even weten. Aanmelden kan via speeltuin@vollingo.nl.